Over mij

Wat leuk dat je mijn website aan het bekijken bent. Ik ben Wendy van Oosten en al vanaf kind met honden actief en dus geïnfecteerd met het hondenvirus. Iets waar je nooit meer vanaf gaat komen.

Cupido is mijn eerste Chinese Naakthond geweest, die helaas op 28 oktober 2014 is ingeslapen. Hij is maar liefst 14 jaar, 8 maanden en 11 dagen oud geworden. Door hem is er ook absoluut sprake van een besmetting van de Chinese Crested. Op 2 juni 2003 is ons eerste nestje Chinese Naakthonden geboren, het AA-nestje.

In deze inmiddels ruim 14 jaren hebben wij meerdere nestjes gefokt uit verschillende combinaties en zijn er in onze fokkerij ook meerdere kampioenen geboren.

Wij zijn trots op onze honden en uiteraard fokken wij uitsluitend met honden, die getest zijn op hun gezondheid (PLL, PRAprcd, ECVO en Patella Luxatie) en die kampioenswaardig zijn. Temperament is voor ons een hot-item, wij staan voor een open en enthousiaste Chinese Naakthond. Dit zul je ook absoluut terug zien in de showring, wat onze passie is!!

Ik ben inmiddels exterieurkeurmeester van de Chinese Naakthond, Poedels, Havanezers, Coton de Tuléar, Tibetaanse Spaniel, Boston Terrier, Shih Tzu, Kromforhländer, Markiesje, Cavalier King Charles Spaniel, Mopshond, Lhasa Apso, Tibetaanse Terrier, Schnauzers en de Welsh Corgi Pembroke.

Naast de Chinese Naakthonden had ik een trimsalon – www.hondentrimsalonzwolle.nl en heb ik een hondenschool (gespecialiseerd in alles rond en om het showen) – www.showdogcentre. dan onze Golden Retrievers niet te vergeten.

In mijn hondenroedel heb ik nog een waakhond de Riesenschnauzer peper en zout Bjørn en een Standaard Teckel Ruwhaar Sir Pierre. En dan uiteraard onze fijne Golden Retrievers niet te vergeten – www.golden-retriever.name

Een passie dat is het zeker, de Chinese Naakthond!!!